Terug naar Overzicht

Pilot MijnSportas: voor €10,- toegang tot 6 uitdagende sporten (alleen voor leden)

Wil je ook eens iets anders proberen? Zes sportaanbieders slaan de handen ineen en stellen wekelijks een afwisselend programma voor je samen. Voor €10,- per maand krijg je onbeperkt toegang tot het sportaanbod op Mijn Sportas. Vanaf 18 april gaat www.mi

6 uitdagende sporten

Mijn Sportas biedt 6 bijzondere sporten waaraan je elke maand onbeperkt kan deelnemen:

  • Padel Tennis
  • GIG roeien
  • Hockey
  • Tennis
  • Crossrunning (fitness)
  • Atletiek (rennen en specifieke onderdelen)

Elke week worden trainingen georganiseerd, waar je kennis kunt maken met de sport en je medesporters. Bevalt het? Doe je volgende week weer mee!

Makkelijk aanmelden

Aanmelden voor Mijn Sportas en inschrijven voor een training doe je eenvoudig op www.mijnsportas.nl. Op de site vind je een overzichtelijk aanbod van de trainingen met uitleg over bijvoorbeeld de trainer, de inhoud van de training en de locatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Jouw mening telt!

Mijn Sportas is een uniek project in Amsterdam en wordt voorlopig alleen de komende 6 maanden aangeboden. Is het een succes? Dan gaan we door! Daarom vragen we deelnemers na elke training naar hun ervaring. Dit helpt ons het sportaanbod voortdurend aan te passen aan jouw wensen.

Ook op www.mijnsportas.nl kun je je ervaringen delen.

Heb je zin om je sportgrenzen te verleggen en ben je 18 jaar of ouder? Schrijf je in en maakt kennis met nieuwe sporten en nieuwe mensen. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd terecht, de contactpersoon van jouw vereniging.

Zie je op Mijn Sportas!